Verlichting

Het belang van adequate verlichting in uw woning mag zeker niet onderschat worden. Met de juiste lichtinval en welaangepaste lichtsterktes kan u in elke kamer van uw huis een aangename sfeer creëeren.

Wanneer u ons belt komen wij langs voor een uitgebreide lichtstudie, waarbij we alle aspecten van de te verlichten kamers nauwgezet bestuderen, met oog voor elk detail. Daarna adviseren we u, zodat u op vlak van verlichting de juiste keuze kan maken. Die verlichting kan u dan vervolgens via ons bestellen.

Wij staan dag in dag uit voor u klaar met een uitgebreid assortiment aan lampen (TL, spotjes, hanglampen, enz...) om u ook te helpen bij pannes of defecten. Bovendien kunnen alle installaties of herstellingen meteen door ons uitgevoerd worden.

Dankzij de professionele plaatsing van verlichting kan u ook uw tuin een grote meerwaarde bieden. Met feeërieke tuinverlichting lijkt elke tuin bij nacht wel een klein aards paradijs. Een slimme keuze, die bovendien de waarde van uw vastgoed kan 'boosten'.

Contacteer ons gerust via de contactpagina van deze website. U kan dan van ons een gratis en vrijblijvende offerte voor de uit te voeren werken ontvangen.

Contacteer ons

B&E ELEKTRO

Meigaar 1
3800 Sint-Truiden 

Tel : 011/76 98 04 
Gsm : 0474/73 24 27 
Fax : 011/76 98 04

info@be-elektro.be 
BTW BE0842 499 240

Cookies en privacy